Coronavirus

Wat betekent het coronavirus voor FCAO?

Met de versoepeling van de maatregelen tegen het coronavirus kan het land weer een klein beetje herademen. Ook voor de voetbalclubs komt er weer licht aan het einde van de tunnel. Hieronder vind je een overzicht van wat de beslissingen in verband met het coronavirus betekenen voor onze club.

Wedstrijden

Sinds half mei mogen voetbalclubs in theorie weer trainen, al is dat onder strenge voorwaarden. Wedstrijden blijven echter wel nog verboden. Voetbal Vlaanderen heeft het plan opgesteld om de competitie weer te laten starten vanaf zaterdag 5 september. Of dat met of zonder publiek zal zijn, is nog niet duidelijk. Ook over hoe het dan verder moet met de Beker van Brabant en de Beker van België is nog geen duidelijkheid. Bovendien moeten ook de overheidsinstanties nog groen licht geven. We noteren 5 september dus met potlood in onze agenda.

Gouden Schoen 2019-2020

Ondanks de corona-epidemie is er ook dit jaar een Gouden Schoen. Net als de voorgaande jaren gaan we op zoek naar de speler die zich door zijn inzet, enthousiasme en/of technische vaardigheden onsterfelijk maakte voor FCAO. De stemming verloopt dit jaar volledig virtueel. De uitreiking zal later plaatsvinden.

Trooper

Het coronavirus treft ons ook financieel. Om toch wat geld in de clubkas te brengen, heeft FCAO nu ook zijn eigen Trooperpagina. Op dit moment is het de enige manier om onze club financieel te steunen. Lees hier hoe je dat kan doen.

Campeones voetbalkamp

Geen Campeones voetbalkamp in de paasvakantie in Okselaar. Of het er in de zomervakantie komt, is nog niet zeker. Op dit moment is er nog geen duidelijkheid over de sportkampen voor deze zomer.

Zorg goed voor jezelf en voor anderen. Blijf de maatregelen van de overheid strikt opvolgen. Dan zien we je binnenkort weer terug aan onze velden!