Coronavirus

Wat betekent het coronavirus voor FCAO?

Het coronavirus legt het hele land voorlopig lam. De corona-crisiscel van de KBVB heeft beslist om alle wedstrijden af te gelasten en alle competities stop te zetten, met uitzondering van het profvoetbal. Hieronder vind je een overzicht van wat deze coronamaatregelen betekenen voor onze club.

Senioren

De competities worden stopgezet. Het klassement van 12 maart is meteen het eindklassement.

Jeugd

Ook de jeugdploegen komen dit seizoen niet meer in actie. Net als bij de eerste ploegen geldt het klassement van 12 maart als eindklassement voor de oudste leeftijdscategorieën.

Volg de situatie op de voet via de website van de KBVB.

Campeones voetbalkamp

De KBVB besliste eerder al om geen voetbalkampen te organiseren tot na de paasvakantie. Dat betekent dat het Campeones voetbalkamp van 6 tot 10 april in Okselaar niet kan doorgaan. De organisatie heeft nog niet beslist of het kamp afgelast of uitgesteld wordt, maar zowel de overheid als de KBVB hebben aangegeven dat er voorlopig geen kampen kunnen plaatsvinden.

In geval van afgelasting wordt het inschrijvingsgeld terugbetaald. Als het kamp wordt verschoven naar een nieuwe datum, blijft je inschrijving geldig. Wie zijn inschrijving nog niet betaalde, kan dat later nog doen.

Steakdagen

Ook onze steakdagen vielen binnen de periode van strenge maatregelen. Daarom zijn de steakdagen uitgesteld tot de situatie weer wat stabieler is. Concrete informatie over bijvoorbeeld een nieuwe datum is er nog niet. We houden u op de hoogte.

Op dit moment is voetbal maar bijzaak. Zorg goed voor jezelf en voor anderen. Dan zien we je binnenkort weer terug!