FCAO around the world

FCAO around the world

Deze zomer gaat FCAO internationaal. Onze club lanceert een heuse fotowedstrijd op de sociale media: FCAO around the world!

Hoe kan je deelnemen?

Ben je lid van FCAO, of ouder van een jeugdspeler? Post dan je beste vakantiefoto tussen 1 juli en 27 augustus op Instagram én Facebook en tag onze club. Op Facebook zijn we al langer bekend (@fcaobravo), maar we zijn ook actief op Instagram (fc_averbode_okselaar).

Of je nu naar de andere kant van de wereld reist, een citytrip naar Londen of Parijs boekt of gewoon vakantie houdt in eigen tuin, alle foto’s zijn welkom! Belangrijk is wel dat je een outfit van FCAO draagt op je foto. Ons logo moet zichtbaar in beeld zijn.

Winnaars en prijzen

De winnaar van de wedstrijd wordt niet gekozen door FCAO, maar door je eigen netwerk. De persoon die de meeste likes haalt op Instagram én Facebook mag op het jaarlijks tornooi van onze jeugdwerking op zondag 29 augustus zijn prijs komen ophalen. En dat is niet zomaar een prijs!

De grote winnaar, die met zijn foto de meeste likes weet te veroveren, wint een laptop van Nelissen Computers. Zij openen binnenkort een nieuwe winkel in Diest.

De troostprijs is echter ook niet min. Diegene die net naast de laptop grijpt, mag een dagje naar Bobbejaanland en mag ook nog iemand meenemen.

Lees hier zeker ook eens het wedstrijdreglement na om volledig op de hoogte te zijn.