FCAO zoekt vrijwilligers voor Baloise Belgium Tour

FCAO zoekt vrijwilligers voor Baloise Belgium Tour

Dit jaar vindt er geen Sinksenkoers plaats in Averbode. In plaats daarvan organiseert Scherpenheuvel-Zichem op 14 juni de afsluitende tijdrit van de Baloise Belgium Tour, de belangrijkste meerdaagse wielerwedstrijd van België. Vorig jaar kroonde supertalent Remco Evenepoel zich tot eindwinnaar.

Bij de organisatie van zo’n profkoers komt net iets meer kijken dan bij de jaarlijkse Sinksenkoers. Daarom roept ons stadsbestuur de hulp in van de sportverenigingen. Hoe meer helpers FCAO aanlevert, hoe hoger de subsidies voor onze club zullen zijn.

De stad zoekt onder andere seingevers, stewards en “gele vlaggen”. Niet alleen leden, maar ook ouders en sympathisanten, kunnen komen helpen. Iedere medewerker krijgt een lunchpakket en een vergoeding van €10. Daarnaast wordt iedereen uitvoerig gebriefd en ondersteund bij zijn taak.

Zin om mee te doen?

Dat het epicentrum van de Baloise Belgium Tour in Averbode ligt, gebeurt niet ieder jaar. Hieraan meewerken is ongetwijfeld een unieke ervaring. Door dat in naam van FCAO te doen, zet je niet alleen onze stad op de kaart, maar help je ook de club.

Wil je graag meewerken? Stuur dan een mailtje naar website@fcao.be.

Praktisch

Slotrit Baloise Belgium Tour
zondag 14 juni 2020
Sint-Jansplein, Averbode