Infofiche FCAO

Als jeugdwerking willen we iedereen de kans geven om te voetballen en daarom proberen we ook het lidgeld zo laag mogelijk te houden. We zijn fier op een jeugdwerking die financieel op haar eigen benen kan staan, en op de vele vrijwilligers en ouders die dit elk jaar mogelijk maken. Alle ouders worden tijdens het seizoen dan ook verwacht een aantal taken op zich te nemen ter ondersteuning van de jeugdwerking (dienen minstens 1 activiteit te ondersteunen zoals bvb eetdag, toernooi, …).

Het lidgeld 2019 -2020 bedraagt €165 indien gestort voor 20 mei en €180 indien na die datum betaald. Er is telkens een korting van €10 vanaf het 2de kind.

Hierin zit het volgende vervat:

  • een kledingbon twv €25 te gebruiken tijdens de pasdagen (3 jaar geldig)
  • een eetkaart twv €15 voor 1 persoon, te gebruiken op de eetdag van de jeugd.
  • een voetbal om te trainen en een paar kousen
  • een wedstrijduitrusting (truitje en broekje blijft wel eigendom van de club) en voor de nieuwe spelers een trainingspak. De overige spelers kunnen ook altijd een trainingspak aankopen tegen gunstig tarief met gebruik van de kledingbon tijdens de pasdagen(*)
  • na elke wedstrijd een drankbonnetje en natuurlijk 2 trainingen per week en een wedstrijd (tenzij afgelast owv bvb slechte weersomstandigheden).
  • gratis deelname aan kerstfeest voor elk spelertje
  • korting bij inschrijving voor de jaarlijkse BBQ

(*)De pasdagen zullen plaatsvinden op 1 en 7 juni. Aanwezigheid en oude wedstrijduitrusting inleveren op de pasdag is vereist om te kunnen garanderen dat passende wedstrijduitrusting tijdig beschikbaar is bij de start van het seizoen. Indien nog niet gebeurd, kan je het lidgeld terplaatse betalen via Bancontact. Meer info over deze pasdagen volgt nog via mail en op de FCAO website. 

Na betaling zorgen we voor de aansluiting van je zoon/dochter aan bij de KBVB, zo kunnen jullie bij een sportongeval genieten van het hulpfonds van de voetbalbond.

Eveneens kan elk kind een premie ontvangen van zijn ziekenfonds om zo een deel van het lidgeld te recupereren (raadpleeg je ziekenfonds).

Het lidgeld kan betaald worden via overschrijving op het rek.nummer BE25 0882 8298 6882 met vermelding van de naam van de speler, geboortedatum en een e-mail adres waar we de speler of ouders op kunnen bereiken.

We zouden aan de nieuwe spelertjes ook willen vragen om een informatiefiche in te vullen en terug te bezorgen via e-mail aan het secretariaat (jeugd.secretariaat@fcao.be).